vad du än tänker, tänk tvärtom

En ung  man jobbade som springpojke på en reklambyrå. En dag sa han till sin chef :
 "-Jag slutar. jag ska bli trummis"
"- Jag visste inte att du spelade trummor", sa chefen.
"-Det gör jag inte", svarde han. "-Men jag ska."

Några år senare spelade han i ett band med Eric Clapton och Jack Bruce. De hette Cream och den unge mannens namn var Ginger Baker.

Han visste det han ville bli innan han ens visste om han kunde.
För han hade ett mål
image23


can you feel it ?

ge eller få? om jag säger ge- så tänker ni säkert- YEAH RIGHT. så jag säger bådeoch, så kul att få något (speciellt när det är oväntat och blir som en överraskning,) som idag när sara kom hem med en blombukett och gav den till mig, -du får den (OK-senare kom det fram att hon snott den från ngt stånd och jag tror inte att hon eg ville ge mig den, hon ville ha de fina blommorns för sig själv ;) haha men ni fattar)
men att GE är också så himla kul, om personen verkligen blir uppriktigt glad, när jag var liten gav jag nog de sämsta presenterna EVER, kom ihåg en födelsedag när linn fyllde 12 eller 13, då var jag 9 eller 10 (som ni fattar skiljer det 3 år mellan oss) ANYWAY- vet ni vad jag gav henne?  Jo en tavla, med en spegel som bakgrund, med en fisk och ett fastklistrat nät på- förjävligt fult faktiskt, inhandlat på rusta (min favoritaffär   när jag var liten-billigt&bra och man hittade alltid ngt skräp) och skräp var just det jag gav med, kom ihåg att mi n kära syster sa: --tack, men amanda, vad ska jag ha den till? -hänga den på väggen DAHHHHH- svarde jag typ, tyckte ju det var en ASBRA present. NOT-

man måste ge lite för att få, så enkelt är det, måste våga ge, kanske att man får något tillbaka och får man inte det,  då är personen man försökt ge ngt till ( nu handlar det inte bara om presenter) ingenting att ha. det skulle vara jobbigt att bara ge & ge och inte få något tillbaka, för man vill få något tillbaka,  att bara peppa och uppmuntra och vara positiv utan att man får något tillbaka, det håller inte i längden. hårt arbete lönar sig, always.  sen finns det alltid personer som ger tillbaka när de själva får ut något av det, och ger tillbaka det där berömmet när det går bra för den själv. men aldrig skulle ge något när det tar emot.


:)

image21
ok fel håll men ändå.
orka vara så lat att man måste ha en ELTANDBORSTE ;) men ok-vissa behöver ju lite extra hjälp med saker och ting, inget fel med det, men nu har min kära dude kommit på en plan, -"vi går dit och fular oss, inte värsta att vi går in för det" YEAH RIGHT. konstigt är att data (och blogg-nörden nb one-antonela.blogg.se)  nörden nästan aldrig sitter vid msn, och om hon gör det sitter hon VÄL offline-för det är så de coola gör-sry dude, du räknas inte dit, men hon försöker och det kan man ju ge henne en eloge för ?  eller ;) ? she tried so haaaaaaard, anyway- jag saknar henne, lite iallafall (:


sorry-blame it on me

image19
kan man se mer sur ut?  jag alltså-nej,  this is åk1,2,3, nicenicenice,
-detta visste ni inte, för det syns inte. fannie står i ett par svarta ballerina skor, jag har på mig en fotbollssko och står på en av fannies skor. tydligen sa fannie något roligt som fick julia att garva, tydligen missade jag skämtet (efs jag ser så otroligt tjurig ut) & för  er som inte vet så är jag den femte personen från vänster, står nästan i mitten (för tro det el ej-för han tyckte jag var lång)  MEN man kunde nästan lista ut det efs jag ser så SUR ut. och jag posar inte.  anyway-nästan alla hade vanliga skor i bakgrunden, hanna har lånat fannies och lisa har lånat en sko från mig, men blev det inte tjusigt i alf ;)